PIN-tunnuksen vaihtaminen

Sisäänkirjautumiseen tarvitaan kirjastokortin numero, PIN-tunnus ja sukunimi.

PIN-tunnus muodostetaan kirjaimista ja/tai numeroista ja sen pituus voi olla 5-12 merkkiä. PIN-tunnuksessa ei voi käyttää skandinaavisia merkkejä (å,ä,ö) eikä erikoismerkkejä. Isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä.

Vaihda kirjastosta saatu oletus-PIN-tunnus itse määriteltyyn PIN-tunnukseen, kun kirjaudut asiakastietoihin ensimmäisen kerran. Voit myös vaihtaa oman PIN-tunnuksen tarvittaessa.

Vaihda PIN-painike (Omat tiedot -sivulla) tuo näytölle lomakkeen. Kirjoita:

1. nykyinen PIN-tunnus = oletus-PIN-tunnus tai oma vanha PIN-tunnus
  2. uusi PIN-tunnus
  3. vahvista uusi PIN-tunnus = uusi PIN-tunnus toistetaan

Tallenna uusi PIN-tunnus

Unohtuneen PIN-tunnuksen tilalle saa uuden PIN-tunnuksen asioimalla henkilökohtaisesti kirjaston palvelupisteessä tai puhelimitse tai sähköpostilla. (Vai näkyykö oletus-PIN lomakkeella?)

Muista poistua asiakastiedoistasi Kirjaudu ulos -linkillä!