Omat tiedot

Sisäänkirjautumisen jälkeen Omat tiedot-painike tuo näytölle asiakkaan henkilötiedot, lainat ja varaukset.

Yhteystiedot-painikkeella näet kirjastojärjestelmän lainaajarekisterissä olevat henkilötietosi: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Muuta oletusasetuksia -painike vie lomakkeelle, jolla voit

• asettaa oletushakutyypin
  • määritellä, kuinka monta viitettä haun tuloksesta näkyy yhdellä sivulla
  • asettaa oletustietokannan / -kannat, joihin hakusi kohdistuu.
  • Oletusasetukset ovat voimassa, kun käytät tietokantaa sisään kirjautuneena.

Vaihda PIN -painike tuo näytölle lomakkeen, jolla voit vaihtaa PIN-tunnuksesi.

Lainauskiellot

Lainojen uusinta

Ohje uusinnasta?

Varaustietojen katselu

Muista poistua asiakastiedoistasi Kirjaudu ulos -linkillä!